tala_fa'ailoga

Jeong Tae-sup, Peresetene o Daejeon News, asiasi atu i le Shandong Zhushi Pharmaceutical Group

Joon tae-sup

Mr. Zhelt Tae-xie, o le tusitala faʻaaloalo o Korea Sipaniolo o le Korea faavaomalo Sa ia maua le avanoa e feiloai ai ma Mr. Zhu Kunfu, o le taitaifono faaaloalogia o le pulega a le kamupani.

Na ia te ia le asiasiga taua tele pe a faʻafaigofie ai le aufaatasi ma fesuiaʻiga i tulaga matagofie, soifua maloloina, ma vailaʻau.O le Korea faavaomalo o le Bream and Forterness Martinerations, i lalo o le taʻitaʻiga a Mr. Zheng Tae-Xie, na faʻalauiloaina faʻavaomalo faʻamanuiaga mo nei alamanuia faʻatasiga.

Sa malaga faatasi ma Mr. Zheng o ni tagata autu mai itu uma e lua.Failautusi-Practional MoU Yu Yunfan ma Sui Failautusi-General Waxing na auai i le faʻatulagaina, o loʻo faʻataʻitaʻia ai le faʻamaoni i le va o fusiua ma atunuʻu.Ole taimi nei, o le i ai o Mr. Wang Donng, o le ulu o Saina-Iapani foliga matagofie tamaoaiga ma alamanuia itumalo.

O talanoaga i taimi o asiasiga atonu sa aofia ai le tele o ata, e aofia ai uiga fou, matagofie ma gaioiga lelei faʻalapotopotoga, ma avanoa faʻapaʻaga faʻapisinisi.O le a tuʻuina foi e le fonotaga se nofoaga e faʻasoa atu ai malamalamaaga i maketi talafeagai e tuʻufaʻatasia ai, tulafono faʻatonutonu o fanua o Korea ma Saina i Saute.

O le tu'ufa'atasia o nei fuainumera fa'aa'oa'oga mai vaega 'ese'ese ua fa'ailoa mai ai le fiafia fa'atasi i le fa'alauiloaina o le fa'atupuina o le fa'aleleia o le lalelei, soifua maloloina, ma falema'i i se tulaga fa'avaomalo.O ia felagolagoma'i o lo'o i ai le folafolaga o le fa'avavevaveina o mea fou, fa'aleleia fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u, ma i'u ai ina fa'amanuiaina tagata fa'atau e ala i le ofoina atu ia i latou o oloa ma auaunaga fa'apitoa.

E pei o le Peresetene o Daeejon New Sawiene, o le asiasiga a Mr. Zhel e mafai ona faʻaosoina ai atinaʻe lelei i le tulaga o le soifua maloloina, matagofie, ma vailaʻau i le va o Korea i Saute ma Saina.O lenei asiasiga e avea o se faʻamaoniga i le faʻatupulaia o fesoʻotaʻiga o pisinisi i le lalolagi atoa ma le faʻasoa faʻatasi i le alualu i luma ma mea fou.

WhatsApp
Pepa Fa'afeso'ota'i
Telefoni
imeli
Feau mai ia i matou