tala_fa'ailoga

Kamupani asiasi a tagata Ghana Malamalama i oloa a le kamupani

asva (1)

I le amataga o le tausaga fou, i le aoauli o le aso 15 o Ianuari, na asiasi atu ai se aumalaga mai Ghana i Aferika, e aofia ai Mr. Yamoah, Mr. Frank, ma Mr. Wang, i le kamupani mo suesuega ma sailiiliga.Fa'atasi ai ma fa'auluuluga talafeagai a le kamupani, na faia ai e itu e lua se fonotaga fa'atalanoaga mo fefa'ataua'iga loloto.O sui o le kamupani na tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili o le atinaʻeina o le kamupani ma oloa faʻamaonia.O le 'ese'ese o ituaiga o oloa na pu'eina ai le au fa'atau, ma o'o atu ai i le tele o fesili e uiga i galuega fa'atino ma mana'oga tau maketi.O lenei asiasiga sa faia se sao taua i le faataatiaina o le faavae mo le sailia o avanoa i totonu o latou maketi i le lotoifale.

asva (2)

I lalo o le taʻitaʻiga a le au pulega talafeagai a le matou kamupani, na faʻatautaia ai e le aumalaga asiasi se maimoaga i luga o le nofoaga ma asiasiga a matou oloa.Na latou iloa muamua le fou ma le faʻaogaina oa tatou oloa, faʻaalia le faʻamaoniga atoatoa.Mulimuli ane, na auai itu uma e lua i talanoaga loloto e uiga i foliga o oloa ma le malosi o maketi.

asva (3)

Mulimuli ane, o le faʻaaogaina o lenei asiasiga o se avanoa, o le a faʻalauteleina e le kamupani lona faʻalauiloaina o le auʻaunaga faʻatau, faʻatautaia lelei vaega eseese o fefaʻatauaʻiga i fafo, ma faʻamalosia malosi le atinaʻeina o pisinisi faʻavaomalo.

WhatsApp
Pepa Fa'afeso'ota'i
Telefoni
imeli
Feau mai ia i matou