nyhedsbanner

Oplev den førende producent af patchprodukter

Introduktion: Velkommen til Zhu Pharmaceutical Group, den førende producent af patchprodukter.Med et avanceret produktionsværksted på 4.500 kvadratmeter og FDA- og CE-certificeringer til eksport, er vi din betroede partner for OEM/ODM-ordrer.

Oplev de bedste kvalitetspatchprodukter

vi er specialiseret i produktion af højkvalitets patchprodukter.Vores sortiment omfatter acneplastre, slankeplastre, smertestillende plastre, argel, detox-fodplastre og smerteplastre.

State-of-the-art produktionsfaciliteter

Med vores ekspansive 4.500 kvadratmeter store produktionsværksted har vi kapacitet til at imødekomme enhver ordrestørrelse.Vores avancerede faciliteter sikrer det højeste niveau af præcision og kvalitetskontrol i hvert plaster, vi producerer.

FDA og CE certificeret til eksport

Zhu Pharmaceutical Group har FDA- og CE-certificeringer, hvilket viser vores forpligtelse til at opfylde internationale standarder.Disse certificeringer validerer sikkerheden og effektiviteten af ​​vores patchprodukter, hvilket giver dig ro i sindet, når du vælger os til dine OEM/ODM-ordrer.

Din betroede partner til OEM/ODM-ordrer

Vi forstår vores kunders unikke krav, og vi tilbyder omfattende OEM/ODM-tjenester for at imødekomme dine specifikke behov.Uanset om du har brug for skræddersyet emballage, formulering eller branding, er vores team af eksperter klar til at hjælpe dig hvert skridt på vejen.

Vælg Zhu Pharmaceutical Group som din betroede partner for plasterprodukter af høj kvalitet.Med vores avancerede produktionsfaciliteter, FDA- og CE-certificeringer og engagement i kundetilfredshed er vi det ideelle valg til OEM/ODM-ordrer.Kontakt os i dag for at diskutere dine krav og opleve det fremragende ved vores patchprodukter.

WhatsApp
Kontaktformular
telefon
E-mail
Send os besked